Patmos+ esittely

Kaikki opetuksemme, puheemme ja radio-ohjelmamme yhdestä paikasta

Kuuntele rajattomasti, missä vain, milloin vain

Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Patmos+ on palvelu, johon on koottu kaikki digitaalisessa muodossa olevat opetuksemme, puheemme ja valikoidut radio-ohjelmamme. Voit kirjautua palveluun koska tahansa tietokoneella tai millä tahansa mobiililaitteella ja kuunnella niitä rajattomasti.

Palvelu maksaa 7 EUROA kuukaudessa. Maksu veloitetaan pankki (debit) tai luottokortiltasi sen jälkeen, kun ilmainen kokeilukuukausi on päättynyt, ja tämän jälkeen säännöllisesti kerran kuukaudessa, kunnes irtisanot palvelun. Voit myös uudistaa irtisanotun tilauksen milloin tahansa.

Kuuntele, rakennu ja kasva!

Hanki kuunteluoikeus rekisteröimällä Patmoksen asiakastili ja tilaamalla Patmos+.
Patmos Lähetyssäätiö - digitaalisen äänite- ja puhetuotannon edelläkävijä. 

Patmos Lähetyssäätiön äänitetuotanto alkoi vuonna 1975. Alusta alkaen opetuksemme ovat edustaneet ajankohtaisuudessaan eväitä, jonka varassa jaksaa arjen haasteet. Ei ihme, että puheitamme on myyty Suomessa yli miljoona kappaletta.

Patmos Lähetyssäätiön työyhteisössä toimii pastoreita ja raamatunopettajia, jotka armoituksensa mukaisesti opettavat Jumalan sanaa Suomessa ja ulkomailla. Kaikki julistajamme korostavat evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustavat Raamatun erehtymättömänä Jumalan sanana.

Raamatun profeetallinen sana ja Raamatun talousoppi ovat meille tärkeitä. Emme pelkää vaikeitakaan aiheita vaan pureudumme niihin yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Opetuksiemme sisältö nousee Raamattuun ankkuroitavista totuuksista, jotka antavat elämään aineksia, joiden varassa jaksaa rohkeasti eteenpäin.

Patmos Lähetyssäätiö on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva kirkkokunnallisesti sitoutumaton kristillinen lähetys- ja avustusjärjestö. Toimimme Suomen lisäksi yli 25 maassa.