Kaikki opetuksemme, puheemme ja valikoidut radio-ohjelmamme yhdestä paikasta.

Vihreä PatmosPlus -logo Kuunneltavissa heti
Punainen PatmosPlus -logo Vaatii kirjautumisen ja tilauksen
Palaute  

Patmos+ palvelun saarna-arkistosta löydät digitaalisessa muodossa Patmos-puhujien raamattutunteja vuosien ajalta ja radio-ohjelma arkistosta valikoituja Radio Patmoksen kanavalla kuultavia ohjelmia ja ohjelmasarjoja. Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, jonka jälkeen 7 EUROA kuukaudessa. Maksu veloitetaan debit/credit -kortiltasi säännöllisesti kerran kuukaudessa, sen jälkeen kun ilmainen kokeilukuukausi on päättynyt. Voit irtisanoa ja uudistaa irtisanotun tilauksen milloin tahansa.

Rekisteröidy/kirjaudu/tilaa Patmos+ palvelu sivun oikeasta yläkulmasta KIRJAUDU. RADIO PATMOS löytyy yläreunan PATMOS+ valikosta.

Uusimmat

 

Sulje

Kaikki opetuksemme, puheemme ja radio-ohjelmamme yhdestä paikasta

Patmos+ on palvelu, johon on koottu kaikki digitaalisessa muodossa olevat opetuksemme, puheemme ja valikoidut radio-ohjelmamme. Voit kirjautua palveluun koska tahansa tietokoneella tai millä tahansa mobiililaitteella. Palvelu maksaa 7,00 euroa kuukaudessa. Maksu veloitetaan pankki- (debit) tai luottokoriltasi (credit) tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen säännöllisesti kerran kuukaudessa, kunnes irtisanot palvelun. Voit myös uudistaa irtisanotun tilauksen milloin tahansa. Lisätietoa palvelusta.

PATMOS+ Vihreällä Patmos+ -logolla merkitty aineisto on kuunneltavissa vapaasti.

PATMOS+ Punaisella Patmos+ logolla merkitty aineisto avautuu vain kuunteluoikeuden tilanneille.

Hanki kuunteluoikeus

Rekisteroidy nyt

Älä näytä uudestaan