PATMOS+

Tämä äänite on osa maksullista Patmos+ palvelua. Ole hyvä ja kirjaudu sisään ja tilaa tarvittaessa palvelu Tilaukset ja maksut -sivulta.

Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, jonka jälkeen maksat vain 7,00 EUROA kuukaudessa. Maksu veloitetaan pankki- tai luottokortiltasi säännöllisesti kerran kuukaudessa, sen jälkeen, kun ilmainen kokeilukuukausi on päättynyt. Voit irtisanoa ja uudistaa irtisanotun tilauksen, milloin tahansa. Kuuntele, rakennu ja kasva!

Kirjaudu

Patmos+

57min

Pasi Turunen

"EIHÄN EDES KOKO SANAA LÖYDY RAAMATUSTA!?" Kolminaisuus Ymmärrettävästi, osa 1

Ensimmäisessä luennossa käsitellään kysymyksiä kolminaisuusopin raamatullisuudesta samalla kun selvitetään mitä yleensä ajatus Jumalan kolmiykseydestä pitää sisällään. Miksi kolminaisuus on kristitylle niin tärkeä? Jos Isä on Jumala, Poika on Jumala ja Pyhä Henki on Jumala, kuinka on mahdollista, että kuitenkin on vain yksi Jumala eikä kolme Jumalaa? Puhuja osoittaa, että oikein ymmärrettynä kolminaisuusoppi ei ole ristiriitainen eikä epälooginen - se ei ole ongelma vaan ratkaisu Raamatun ilmoituksen oikealle ymmärtämiselle. Oppi kolminaisuudesta sekä rikastuttaa raamatunlukemistasi että auttaa sinua paremmin ymmärtämään mistä Raamatun sanomassa todella on kysymys.

Puhuttu: 25.05.2002

Kesto: 57min

Apologetiikka / Uskon puolustaminen


Sinua saattaa kiinnostaa myös